Explorează EKONTROL

Când vei ajunge să apreciezi cel mai mult EKONTROL?

EKONTROL este un sistem proiectat și dezvoltat de Hewalex. Clienții noștri și utilizatorii săi observă avantajele sale în viața de zi cu zi și ne ajută să îmbunătățim în continuare acest sistem. Toate sugestiile și comentariile de la dvs. vor fi foarte apreciate.
Contactează-ne

Ekontrol te ajută …

În vacanțe

Ești în vacanță și… ai uitat să activezi funcția de vacanță care îți protejează sistemul termic solar de supraîncălzire? Sau poate nu ai oprit pompa de căldură? Soluția este EKONTROL!

În familie

Ești la serviciu sau într-o călătorie de afaceri și primești dintr-o dată un apel telefonic de la soția, copiii sau părinții tăi, care spun că apa acasă este prea rece. Ce faci? Le poți explica cum să schimbe toate setările de pe controler, dar probabil va fi mult mai ușor să o faci singur, utilizând EKONTROL.

În călătorie

Ești într-o călătorie lungă și nu te poți gândi decât la o baie caldă imediat ce te întorci acasă. Nu ești sigur dacă apa menajeră va fi suficient de caldă și încălzirea apei după întoarcere ar putea dura prea mult…. Asta, dacă nu folosești EKONTROL în timpul călătoriei!

și atunci când dorești …

Optimizarea cheltuielilor

Îți place să ai controlul asupra cheltuielilor și vrei să poți analiza activitatea sistemului termic solar sau a pompei de căldură, pentru a optimiza performanțele acestuia? Cu EKONTROL vei avea acces la toate datele statistice de care ai nevoie!

Mentenanța sistemului

Nu ai mult timp la dispoziție și dorești ca o companie de servicii sau un instalator să aibă grijă de instalația ta? Prin semnarea unui acord individual, poți acorda acces la contul tău EKONTROL.

Să fii la modă

Dorești să urmezi cele mai recente tendințe și să utilizezi energii regenerabile curate, eficiente, și tehnologii mobile? Ți-ar plăcea să le arăți prietenilor tăi oriunde îi întâlnești? Este posibil atunci când ai EKONTROL.

Dacă ai o idee despre cum să utilizezi Ekontrol pentru a ajuta în alte situații care nu au fost menționate mai sus, te rugăm să le împărtășești cu noi!

Mulțumim frumos!

Trimite-ne solicitările și sugestiile tale!

8 + 15 =

Sediu

Loc. PERIS, Str. Mureșului, Nr. 245
Com. GORNEȘTI, Jud. MUREȘ

Program

L-V: 9am - 6pm
S-D: Închis

Telefon

+40 377 101 421

0377 101 421